צלקת פירסינג (אליקס)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/05/2015 | 20:54 | מאת: אלון

לפני שנתיים עשיתי עגיל בחלק הגבוה באוזן (אליקס) אחרי חצי שנה בערך הורדתי אותו ועכשיו נשאר לי צלקת שנראה כמו ג'ולה באיזור ואני רוצה להסיר אותה. התייעצתי עם רופא מומחה והוא אמר לי שמחה לא תעזור כי עבר יותר מידי זמן ואם אני מעוניין לניתוח יש סיכוי של שליש להצליח בניתוח, שליש שלא ייקרה כלום ושליש שהמצב יחמיר. חשבתי אולי כדי על הצלקת לשים עגיל ורציתי לדעת אם זה רעיון טוב? אם יש את האפשרות שהמצב יחמיר? וגם אם יש אפשרות אחרת בכל זאת להסיר את הצלקת?

24/05/2015 | 22:59 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ואתה יוצר צלקות גסות ,בודאי לא הייתי ממליץ על פיסינג כל שהוא. הבדק ע"י רופא עור שמתמחה בטפול הצלקות שיכול להיות ע"י אנרגית אור,הזרקת סטרואידים או טפול בהקפאה. יש לציין שלמרות כל אפשריות הטיפול לא תמיד ניתן לפתור את הבעיה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית