הזרקת בוטוקס ללא חרדות מיותרות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/05/2015 | 15:42 | מאת: ננה

דר וידר שלום רב בבקשה אמור נא את המקומות המועדים לפורענות (צניחת עפעף לא עלינו טפו טפו טפו) שבהם אסור להזריק בוטוקס רופא אחד אמר מצח רופא אחר אמר בצידי העיניים רופא אחר רמר מעל הגבה. אנא אם תוכל לדייק ולהרגיע את חרדותיי בנושא כדי שאוכל סוף סוף להזריק בוטוקס . תודה רבה לך אולי רק אוסיף מהם האזורים המסוכנים? תודה ענקית על תשובתך המקצועית

12/05/2015 | 08:55 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הבעיה שגם אצל רופאים מנוסים ובהזרקה במקומות הנכונים,יתכן גלישה של הנוזל.מתחת לעור,ולקבל תוצאה בלתי רצויה,כמו שמיטה של גבה. הנחמה,ההפרעה הפיכה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית