הצמדת אפרכסת לתינוק שנולד זה עתה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

07/05/2015 | 02:39 | מאת: דויד

שלום רב נולד לי תינוק לפני 3 ימים. לי יש אוזניים מעט בולטות והתינוק אמנם האוזניים צמודות אבל עם הזמן הן משתנות ואני חושש שהם יהיו בולטות כמו אצלי. הבנתי שיש אופציה להדבקה בשבועות הראשונים של התינוק? למי עלי לפנות.??? ברצוני להבטיח שיהיו לו אוזניים צמודות............. אשמח לתשובה בהקדם

10/05/2015 | 11:54 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אינני מכיר שיטה לשנוי תנוחת האוזניים בטפול שמרני. במידה ולמרות הנסיונותשתנסה,ובמידה ואפרכסות האוזניים יבלטו ניתן לתקן את העיוות ע"י פעולה כירורגית מגיל 8.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית