שחזור אפרכסת אוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/05/2015 | 08:38 | מאת: גלי

שלום רב, לפני יומיים ננשך אבי על ידי סוס שתלש לו כשני שליש מאפרכסת האוזן. נשאר רק החלק העליון. כרגע הוא מאושפז בבית חולים למתן אנטיביוטיקה ולהחלמת הפציעה. אנחנו חושבים על הפאן האסתטי. מהן האפשרויות העומדות בפניו? האם ניתוח שחזור הינו ניתוח מורכב? האם קיים בארץ נסיון בניתוח מסוג זה? מה לגביי אוזן תותבת? אשמח לשמוע את חוות דעתך. בברכה, גלי

10/05/2015 | 11:43 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ניתן לשחזר אוזן,אך התהליך מורכב ווארוך.מציע שתפנה לכירורג פלסטי במסגרת הקופה ,בכדי להפנותך לאחד ממחלקות לכירורגיה פלסית שעוסקת בשחזור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית