שקע עקב ניתוח הרחבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/04/2015 | 10:34 | מאת: דניאלה

שלום לך ד"ר מאייר, לפני קצת יותר משנתיים, בעקבות מלנומה שהתגלתה לאחר הסרת נקודת חן, עברתי ניתוח הרחבה בחלקה העליון של היד בצד החיצוני. לא גרורתי תודה לאל. ניתוח ההרחבה פער שקע רציני ביד וגם אחרי חבישת תחבושת לחץ במקום במשך כמעט שנה לא ראיתי שום שיפור. הצלקת אורכה 10 ס"מ אך אורכה לא מפריע לי כמו השקע המכוער שנוצר מה שמן הסתם גם לא מאפשר לי ללבוש שרוולים קצרים רגילים. יש מה לעשות במקרים כאלה מעבר לפתרון של חבישת הלחץ?

20/04/2015 | 15:41 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ועם הזמן המתח בין שולי הפצע התרופף ןניתן לכרות את הצלקת הישנה ובעזרת שני מתלים צידיים נתן לגשר מעל השקע,התוצאה עשויה להשתפר.

22/04/2015 | 09:36 | מאת: דניאלה

תודה עבור תשובתך. השאלה אם התפירה החדשה לא תגרום להצרה נוספת של היקף היד באזור הזה?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית