הנקה לאחר הגדלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/04/2015 | 21:43 | מאת: שיר

לפני כשנתיים עברתי ניתוח להגדלת חזה בצד אחד שמו לי 380 ובצד השני 410 לפני חצי שנה ילדתי והנקתי לאחר שהפסקתי להניק והחלב התייבש שמתי לב שבצד ששמו שתל גדול החזה גדול מהשני זה לא נראה בכלל אותו הדבר מה לעשות בעניין ?? מיואשת מאוד נראה בכלל לא יפה מדוע הרופא שם לא אותו גודל בשני החזה ?

20/04/2015 | 15:52 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

עד הלידה לא הבחנת בהבדלים בין השדיים וככל הנראה הרופא השתמש בשתלים שונים כדי לאזן בין שני שדיים שלא היו זהים עוד לפני הנתוח. גודל השד נקבע ע"י נפח השתל ועוד נפח רקמת השד והשומן. במידה ולאחר הלידה פתאום השתנה משהו בצורה וגודל השדיים הדבר נוצר משנויים בנפח הרקמות מאחר והשתל לא משתנה בצורתו או נפחו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית