ליפומה בגב וציסטות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/04/2015 | 00:31 | מאת: משה

אני בן 19 לפני מס חודשים היה לי ליפומה בגב והוצאתי אותו מאז יצא לי עוד 2 ציסטות באותו אזור וכן 3 ציסטות נוספות אחד ליד האוזן אחד בגרון ואחד בשריר פראטרכיאלי בפנים אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות האם יש סיבה לכך שהגוף שלי מיצר זואת וכיצד אפשר לרפא זאת?

14/04/2015 | 15:05 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

האם הציסטות החדשות הן ליפומות? אם כן, יכול להיות שמדובר בתופעה שנקראת ליפומוטוזיס, שמאופיינת ביצירה של גידולים שפירים של תאי שומן במוקדים שונים בגוף. יש לבדוק אם מדובר בגידולים שפירים. במידה ומדובר בהפרעה אסתטית, ניתן להוציאם

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית