נקודת חן שניתקה חלקית מהעור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/03/2015 | 00:43 | מאת: סיגל

הבת שלי מטיילת בדרום אמריקה נקודת חן שלה ניתקה מעט מהמקום וניפתחה אך לא נפלה היא שמה פולידין ופלסטר. האם היא יכולה להשאר ככה עוד שלושה חודשים עד שהיא חוזרת לארץ או עדיף שתחפש שם רופא שיוריד את הנקודה אני מניחה שגם ביופסיה לא יהיה ניתן לעשות במצב כזה מה עצתך ? תודה רבה

25/03/2015 | 09:31 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בדרך כלל ניתן להתייחס לכך כמו לפצע על פני העור.וניתן לטפל שמרנית.במידה ובסיס ההנתקות גדול הנגע יכול לעבור הליך של נמק ולהתנתק מהעור.בכל מקרה כדי שאיש רפואה יתרשם מהפגיעה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית