תיקון אסימטריה עם שומן עצמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/03/2015 | 19:07 | מאת: סופי

יש לי אסימטריה של כמידה אחת של קאפ בין השדיים והציעו לי לתקן אותה על ידי הזרקת שומן עצמי. אני מבינה כי בארץ השיטה אינה מפותחת כל כך ורציתי לשאול לגביי סיבוכים שעלולים לקרות..כמו כן הייתי מעוניינת לדבר עם מישהי שעברה תיקון אסימטריה בצורה זו. אשמח להפנייה למקומות המתאימים. תודה מראש

25/03/2015 | 09:25 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

עדיין אין מספיק נתונים מבוססים שיש תוצאות טובות להגדלת שדיים ע"י שומן עצמי.יותר מקובל לתקן פגמים בשד לאחר כריתת גדולים וגם זאת לנפחים קטנים של חסר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית