כוויות בדרגה 2 ובדרגה 2 עמוקה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

23/03/2015 | 22:32 | מאת: מילה

שלום, ד"ר יצחק נכוותי לפני שבועיים וחצי ממים רותחים בשני הידיים. ביד הימנית נכוותי בדרגה עמוקה 2(כך אמר הרופא) וביד השמאלית בדרגה 2. טופלתי במשחת סילברול והיא גרמה לי להפרשות שהתאחו עם העור החשוף אשר לא התקלפו. פניתי לרופאה הפנימית שלי והיא שלחה אותי אל האחיות כדי שידווחו לה על מצב הכוויות בשני ידיי. האחות רשמה לי משחה בשם DERMA GRAN-B אשר הוציאה את כל האפרשות הקשות ביד הימנית. היום היתי אצל רופא כירורג פלסטי(בדיקה ראשונה אחרי שנכוותי) ושכחתי לשאול אותו כמה דברים. 1. בשני הידיים אני לא תמיד מורחת שום קרם כדי לתת לידיים להתרפא לבד.הבחנתי שכאשר אני לא מורחת קרם ביד עם דרגה 2 העור מתייבש שם,השאלה שלי האם אוכל למרוח ביד הזו שכבר כמעט התאחה קרם אלוורה או כל קרם אחר? 2.ביד עם הכוויה היותר עמוקה האם להמשיך את הטיפול עם סילברול או עם מה שהאחות רשמה DERMA GRAN-B,הבחנתי שהקרם הזה עוזר ליד להתאחות יותר טוב,אבל השאלה האם אני לא גורמת לנזק. 3.הרופא אמר שתשאר לי צלקת ביד עם כוויה בדרגה 2עמוקה,האם ישנם תכשירים מסויימים שאוכל להשתמש בהם בעתיד אחרי הריפוי כדי למזער את הופעת הצלקת? 4.האם ישנם תכשירים אחרים יותר מועילים ומהירי תגובה מסילברול במקרים של כוויה? תודה מקרב לב, מילה.

25/03/2015 | 09:38 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

השאלות צריכות להיות מונות לרופא שבדק אותך.אין דרך ליעץ פרטנית ללא בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית