ניתוח ליישור מחיצת אף.

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

22/03/2015 | 01:26 | מאת: בן 18

ערב טוב, יש לי מבנה אף שאיני שבע רצון ממנו. בשל קשיי נשימה קיבלתי מהרופאה תשובה על כך שזה נובע ממחיצת אף לא תקינה (עקומה). יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתוח כזה יכול לשפר את צורת האף שלי? 2. האם ניתוח כזה יכול לגרוע את צורת האף שלי, כלומר להפוך אותו ליפה פחות? 3. אם ניתוח יישור מחיצת האף אינה משנה את צורת האף, האם ניתן שבאותו ניתוח גם ישפרו אסתטית את האף שלי? תודה רבה!

25/03/2015 | 09:34 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

נתוח מחיצה נועד לשפור הנשימה דרך האף.אין לו השפעה על צורת האף.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית