הזרקת שומן עצמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

06/03/2015 | 02:16 | מאת: יאיר

לאור אסימטריה הנובעת מצלקת בלחי ימין (בקוטר של כ- 5 ס"מ, הפצע לא נסגר בתפרים) כתוצאה מסיבוך רפואי אני מעוניין במילויה. במחלקת כירורגיה פלסטית בשיבא נאמר לי שבגלל שהאזור לא נרחב השומן יישאר שם באופן קבוע, אך שייתכן שלאחר חצי שנה ראשונה יהיה צורך בהשלמה בגלל ספיגה אפשרית (אבל לא הכרחית) של השומן. האם הדבר נכון שהשומן יכול להחזיק מעמד למשך שארית החיים? מאחר וקראתי במספר מקומות שזה עמיד רק לכמה שנים ספורות? דבר נוסף שאשמח לדעת הוא על ניתוח מסוג זה בביה"ח שיבא והאם נחשב כמקום טוב.

06/03/2015 | 02:43 | מאת: יאיר

אשמח גם לדעת האם קיימים עוד אמצעיים שהם לאו דווקא חומרי מילוי? אפשרות כלשהי שגם תישאר בדרך קבע ולא תצריך חידוש?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית