זקיקי שיער שנשארו לאחר הסרת שיער בIPL

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/02/2015 | 01:24 | מאת: ארז

שלום, לפני חודש סיימתי טיפול בהסרת שיער בשיטת IPL באיזור הישבן ולמעט שיערות פלומתיות מרבית השיערות הוסרו. הבעיה היא שכעת כל האיזור שטופל מכוסה במין נקודות שחורות/אדומות אשר נאמר לי כי כניראה ואלו זקיקי השיערות שהוסרו אשר נשארו על העור. שאלתי היא כיצד ניתן להסיר את זקיקים אלו? הוצע לי לנסות פילינג, האם טיפול זה יסיר את הזקיקים הללו ואילו אפשרויות טיפול נוספות קיימות? מה יכולות להיות נקודות אלו מלבד זקיקי שיערות, והאם קיים סיכוי ולא ניתן יהיה להיפטר מזקיקים אלו? מצטער על השאלות הרבות אני מאד מוטרד מהעניין.. והמון המון תודה.

03/03/2015 | 09:14 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בחלק מהמקרים לא כל זקיקי השיער מושמדים ולכן יכול השיער לצמוח מחדש,במידה והדבר קורה ניתן לחזור על הטיפול. אין דרך להבטיח הסרה מוחלטת של השיער. במקרה האישי שלך ,לא ניתן ליעץ ללא בדיקה. התייעץ בברופאים המטפלים בהסרת שיער.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית