הגדלת חזה - מעל או מתחת לשריר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/02/2015 | 07:11 | מאת: שרונה

שלום, אני בת 36 לאחר 3 לידות ומעונינת לבצע הגדלת חזה. שאלתי היא האם את הניתוח כדאי לבצע מתחת לשריר או מעל. לפי מה שבנות שעברו את הניתוח סיפרו לי- רצוי מאוד לבצע אותו מתחת לשריר משום שהוא מחזיק יותר זמן וגם התוצאות שלו לאורך זמן יפות יותר. אשמח לתגובתך...

25/02/2015 | 10:38 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בכל שיטה אין השתל מונע צניחת שדיים. ההחלטה נקבעת לאחר בדיקת השדיים ,כמות ואיכויות הריקמות מיקום הפיטמה. במרבית הנשים כשהשדיים קטנים,אישית אני מעדיף לבצע השתלת המשתל אל מתחת לשריר. השד נראה טבעי יותר ,והאפשרות שהשתל יפריע במשוש קטנה יותר מאחר והוא עטוף ע"י רקמת השריר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית