הזרקת סילקון בין הגבות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/02/2015 | 23:19 | מאת: רונית

לפני כ7 שנים הזריק לי סילקון בין הגבות כדי להעלים את קמטי ההבעה כיום לאט לאט עם הזמן ועכשיו יותר מתמיד הופיע נפיחות בין הגבות וגבשושיות שהיתפשטו וירדו לתחילת האף ונפיחות האם יש פתרון לבעיה להמיס אולי אני מאוד פוחדת זה ניראה לא טוב? מחכה לתשובה

10/02/2015 | 23:27 | מאת: רונית

המשך לשאלתיהאם סטרואודים יכולים לעזור ולהוריד נפיחות? של סיליקון

11/02/2015 | 11:56 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הסיבה שאיני מזריק ומעולם לא הזרקתי סיליקון, היא בדיוק הבעיה שאת מתארת. אפשר לנסות להוציא חלקית את הסיליקון שהוזרק בניתוח. הזרקת סטרואידים יכולה אולי לעזור לטיפל בנפיחות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית