גוש תת עורי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

03/02/2015 | 20:50 | מאת: עודד

מה זאת אומרת גוש תת עורי ואיך מוציאים אותו?האם צריכים מלווה וכמה זמן נמשך הניתוח הזה?אחרי הניתוח ישר הולכים הביתה או שצריך כמה זמן להתאושש?

08/02/2015 | 12:00 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הכוונה היא לגוש שומני או בלוטת חלב מוגדלת שאינם ממאירים. בדר"כ, אם לא מאוד גדול, ההוצאה מתבצעת ע"י חתך, בהרדמה מקומית, הוצאת הגוש ותפירה. הפעולה בסביבות 20-40 דקות. אחרי הפעולה הולכים הביתה ואין צורך במלווה. למרות כל הנכתב כאן, כדאי להתייעץ עם המרפאה או הרופא שלך, לגבי ההנחיות לפני ואחרי הפעולה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית