כמה שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/01/2015 | 23:41 | מאת: בר

שלום רב אני בן 22 רוצה לעשות ניתוח אף,ולמלא בשומן עצמי באזורים מסוימים כמו לחיים, סנטר ומצח 1.מה צריך להיות קודם הניתוח אף או הזרקות השומן? 2.אם יש כמה נקודות חן (רגילות לחלוטין)בפנים שהייתי רוצה להסיר, האם יש בזה בעיה או סיכון? 3. אני די רזה, תהיה בעיה בלקיחת שומן במצב הזה? האם ניתן לעצב קצת את אזור המצח עם שומן תודה רבה אשמח אם לקבל מענה מפורט על כל השאלות :)

13/01/2015 | 22:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אני הייתי מעדיף לנתח את האף לפני הזרקות שומן או מילוי אחרות אם אתה רזה מאוד, יתכן שתהיה בעיה למצוא שומן לשאיבה והזרקה אך ישנם חומרי מילוי אחרים בהם ניתן להשתמש אני לא ממליץ להזריק מילוי באזור המצח, אלא אם כן יש שקע או קמט שמפריעים אסתטית אם ישנן נקודות חן שמפריעות לך מבחינה אסתטית אפשר כמובן להסירן, יש לקחת בחשבון שכאשר מסירים נגע תיתכן הישארות צלקת ויש לשקול אפשרות של צלקת על פני נקודת החן.

01/02/2015 | 15:15 | מאת: בר

תודה על התשובה דוקטור, אפשר רק לדעת מדוע היית מעדיף לנתח את האף לפני הזרקות מילוי ונפח בפנים?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית