שתלי סיליקון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/01/2015 | 08:09 | מאת: יעל

לפני 9 שנים עברתי הגדלת חזה ורציתי לדעת מתי רצוי להחליף את השתל? בשנה האחרונה אני גם מבצעת אולטרסאונד שד והשתלים נמצאו תקינים. שאלה נוספת,האם קיים הבדל בין השתל ששמו לי לפני 9 שנים לבין השתלים של היום? אני רק זוכרת שזה שתל מג'ל קואהסיב של חברת לוכסמבורג.

28/01/2015 | 10:12 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ההמלצה היא להחליף את השתלים כל10-15 שנה. יש לבצע מעקב כל שנה במרפאת שד כולל אולטראסאונד.במידה ומגלים דלף, יש להחליף את השתלים בהקדם. גם בשתלים של היום,כ-2% מהשתלים פוקעים ב10 השנים הראשונות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית