בהמשך לתשובתך על שאלתי הקודמת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/01/2015 | 22:41 | מאת: מרתה

1. אשמח להבין למה להפריד את ניתוח האף? 2. אתה לא נוהג לעשות פילינג על כל הפנים , האם על חלק כן אפשר? ואם כן על איזה? 3. ואם מדובר בפילינג קל האם אפשרי על כל הפנים?

14/01/2015 | 11:26 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מרתה בוקר טוב ההעדפה האישית שלי כמנתח היא להפריד בעיקר את ניתוח העפעפיים מניתוח האף, בשל הקרבה בניהם, הנפיחות שנוצרת בשתי הפעולות והעדינות הנדרשת לביצועם. זו גישה שמרנית יותר, ישנם רופאים שיבצעו את שני הניתוחים יחד. לגבי הפילינג, אם הוא לא עמוק, אין בעיה לבצעו במהלך ניתוח הפנים, אך אז לא יהיה לו אפקט משמעותי, ואיני רואה סיבה לבצעו תחת הרדמה מלאה. אני מבין את הרצון לנצל את הכניסה לחדר ניתוח, ואת תקופת ההחלמה לביצוע כל ה"שיפוצים" בבת אחת. אך אם יש אפשרות לחלק את העומס ולאפשר לגוף להשתקם מכל פעולה בנפרד, עדיף.

26/01/2015 | 20:25 | מאת: יניב אל

שלום דוקטור, עברתי ניתוח לפני כחודש להסרת נקודת חן בולטת מהפנים אצל פלסטיקאי שהשתמש בתפרים פנימיים, עבר כחודש וכמעט אין זכר לנקודה. כבר אחרי הניתוח כאשר הורדתי את התחבושת ראיתי שנוצרה מין גבעה מעל לאיפה שהייתה הנק חן, הרופא אמר ששם יש תפרים פנימיים וזה אמור להתמוסס. כמו שכבר אמרתי, עבר כחודש והגבעה עדיין קיימת. האם זה נורמלי לדעתך והאם הגבעה הזאתי תיעלם כאשר התפרים יתמוססו? כמה זמן לוקח לתפרים פנימיים להתמוסס? תודה מראש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית