החלמה מפצע בשוק

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/01/2015 | 12:55 | מאת: אורית

לפני שלושה וחצי חודשים אמא שלי (77) נפלה וקיבלה פצע ברגל.הפצע היה שטחי אבל נתקף בחיידק והפך להיות מוגלתי.היא טופלה באנטיביוטיקה וחבישות עם חומר מיוחד.אחרי שלושה חודשים הקליפה ירדה.היא נשלחה לכירוג פלסטי על מנת לקבל חוות דעת.הרופא אמר שיש שתי אפשרויות האחת להמשיך בחבישות ונתן גן חומר עם יוני כסף וההגלדה תיקח עוד כמה חודשים והשניה ללכת לעשות השתלת עור. העניין הוא שהוא אמר לא לעשות כל פעילות גופנית, אפילו הליכות לא. והשאלה שלי היא מדוע? אין לה כאבים ןפעילות ספורט בשבילה זה מאוד חשוב לה. מה ההסבר לא לעשות הליכות?

25/01/2015 | 12:27 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה וממשיכים בטפול השמרני ,אין בעיה בפעילות גופנית. במידה ומבצעים השתלת עור יש להפחית מהפעילןת הגופנית כדי לתתסכוי טוב להקלטות השתל.מדובר במספר ימים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית