בעיה בסחוס האף התחתון בלבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/01/2015 | 23:00 | מאת: י.מ.

שלום ד"ר אני אוהב את האף שלי מאוד! ובגלל זה אני מפחד לעשות שינוי קטנטן באף בגלל הסיבה שאני אסביר אותה עוד רגע... אני מאוד אוהב את המראה של האף מהחזית ומהצד הימני. הייתי אצל מרקוס הראל והוא הסתכל על האף רק מצד אחד ומהחזית ואמר לי שהאף שלי מתאים לי לפנים ומאוד מאוזן איתם... אני מסכים איתו!!! אבל הבעיה שלא הצגתי בפניו היא שאני מחייך ומתבונן מהצד השמאלי הקצה של האף נהיה נפוח והנחיריים נראות גדולות רק בצד אחד בשל אסימטריה של הסחוס בקצה האף... אני ממש מפחד להתנתח ולא רוצה לגעת בעצמות אלא רק בקצה האף בצד השמאלי שבו אני מחייך האף ניראה לא הרמוני לפנים... מה אפשר לעשות בנוגע לקצה האף כדי "לשטח" את חלקו השמאלי הנפוח ולהתאים אותו לחלקו הימני? נדמה לי שהבעיה היא קטנטנה ממש.. פיצפונת- אני אוהב את האף שלי, אבל הבעיה היא רק שאני מחייך ומהצד השמאלי של האף... תודה לך ואני אבהיר שוב פעם! אני רוצה שינוי מינימאלי שבמינימאלי רק בדבר הזה.. אולי אפשר לפתור את זה על ידי הזרקות?

25/01/2015 | 12:22 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אין דרך להגיע לרמת דיוק שאתה מבקש,והייתי נמנע מלבצע ניתוח אף אצלך. הסיבה שמדובר ברקמות ביולוגיות ולא פיסול בחימר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית