נקודת חן אשר הוסרה במהלך הגילוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

07/01/2015 | 18:05 | מאת: אי וי די די טי

שלום לפני 89 ימים הורדתי נקודת חן אשר הייתה על לחי ימין שלי בעזרת סכין גילוח. בעקבות הגילוח של נקודת החן על לחי ימין נגרם לי פצע באותו אזור בו הייתה נקודת החן בעבר. הפצע החלים לאחר זמן מה ונשאר רק חלק קטן מנקודת החן על הלחי שלי שלא ירד בגילוח. לאחר זמן מה השתקמה נקודת החן וחזרה ללחי אך לא בשלמותה ולא בגודלה המקורי.נקודת החן שהשתקמה גם לא חזרה לצבעה המקורי(לפני שהורדתי את נקודת החן צבעה היה כהה יותר וכעת היא בהירה יותר). אני מעוניין לדעת האם נקודת החן תחזור לקדמותה,לשלמותה ולגודלה המקורי כפי שהיא הייתה בעבר. בנוסף לכך אני מעוניין לדעת האם צבעה של נקודת החן יחזור לקדמותו כלומר האם צבעה של נקודת החן יחזור להיות כהה יותר כפי שהוא היה בעבר.

13/01/2015 | 22:38 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אם נוצרה פגיעה בנקודת החן ע"י הגילוח, יתכן ולא תחזור לצורתה המקורית. הצבע יכול לחזור לקדמותו גם באזור שנפגע. מציע לשקול הסרה מלאה של נקודת החן, כדי למנוע פגיעה חוזרת בזמן גילוח

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית