הדבקת גבה לילדה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

07/01/2015 | 09:28 | מאת: אבא לילדה קטנה

שלום, לפני כ3-4 שבועות ביתי חטפה מכה בגבה ועברה הדבקה אצל אחות, הדבק לא נמס-ירד עד היום ושמנו לב שהחלק המודבק בגבה מתחיל להיתלש, 1. האם יש משהו לעשות מבחינה אסטטית? 2. האם השערות שנושרות בגבה יצמחו שוב?

13/01/2015 | 22:35 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

יש לחכות לריפוי מלא של הפצע ולא לנסות לתלוש את הגלד או הדבק. על הצלקת עצמה לא תהיה צמיחה מחודשת של שיער אחרי שהפצע יחלים ניתן יהיה להעריך אם הצלקת רחבה מדי ואם ניתן וכדאי לנסות לשפר את מראה הצלקת ע"י כריתתה ותפירה מחדש

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית