ניתוח פנים משולב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/01/2015 | 16:43 | מאת: מרתה

אני לפני ניתוח. בת 62. הוצע לי מתיחת פנים עפעפיים עליון ותחתון פילינג בינוני 35%. tca. וגם ניתוח אף. האם מקובל ונכון לעשות בו זמנית את כל הנ"ל ? (הבנתי שיש גישה ששוללת פילינג בזמן ניתוח). והאם הפילינג לא יפגע בגוון עורי? ( מוצאי אשכנזי). בתודה מראש

13/01/2015 | 21:51 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אני נוהג להפריד בין ניתוח מתיחת פנים ועפעפיים לניתוח אף. כמו כן במהלך ניתוח מתיחת פנים נמנע מלבצע פילינג כימי בכל אזור הפנים, בשל פגיעה באספקת הדם.

13/01/2015 | 22:37 | מאת: מרתה

1. אשמח להבין למה אתה נוהג להפריד את ניתוח האף? 2. אם לא מומלץ לשעות פילינג על כל הפנים כפי שציינת, על אלזה חלקים כן אפשר? ואם זה פילינג קל האם אפשר על כל הפנים?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית