הייתי אצל מנתח פלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

07/01/2015 | 20:59 | מאת: י.מ.

מאוד מוכר בארץ... שמו אני לא אציין אבל הוא מאוד מוכר... ומאז ומתמיד האמנתי שהאף שלי גדול אני בן 22... והוא הסתכל על האף והוא אמר שהאף מתאים לפנים והוא לא ממליץ לנתח ויהיה לי אף נשי מדי... התוצאה תהיה דומה לזה של מייקל גקסון... הדברים שהוא אמר ממש הפחידו אותי אבל אני עדיין משוכנע שהאף שלי גדול כשאני מחייך אבל הוא אמר שהאף מתאים לפנים. אני לא יודע מה לעשות...

09/01/2015 | 12:40 | מאת: ל-י.מ.

ממליצה ללכת לבדיקה אצל דר קריכלי. הוא מנתח מעולה ומבין גדול, אם הוא יחזיק באותה הדיעה תשמע בקולו.

13/01/2015 | 22:23 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מציע התייעצות עם 2 רופאים נוספים. יתכן בהחלט כי במקרים מסוימים, מנתח פלסטי לא יסכים עם המטופל בנוגע לצורך בניתוח

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית