אחרי ניתוח כמה שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/12/2014 | 19:52 | מאת: אורואור

עברתי ניתוח בשלישי ב9.12 1. אי סימטריה בין הפרופילים זה הגיוני? צד אחד כאילו הפרופיל ממש יפה ובצד השני יש כאילו סוגשל גבנון? הייתכן? או זה נפיחות? כי זה ממש מבאס 2. קצה שפיצי... הקצה של האף נראה לי שפיצי וזה לא היה לפני... זה ישתנה? 3.תוך כמה זמן הנפיחות בפרונט עוברת? כי בצדדי האף ממש נפוח ועדיין אין כאילו צורה לאף

21/12/2014 | 14:05 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

תוצאה סופית של ניתוח אף בין 6-12 חודשים.

21/12/2014 | 21:23 | מאת: נדב

ד"ר שלום. לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח אתרוסקופיה בברך ימין. עם הזמן לפי מה שנאמר לי נוצרה צלקת תת עורית בברך ליד הפיקה במקום של התחך. ניסיתי כל מיני טיםולים כמו גלי הלם וזריקות לברך אבל שום דבר לא עזר. אני די פעיל ספורטיבית אבל הצלקת מאוד מפריע לי לתפקד יש כאב מעצבן אחרי כל פעם שאני רץ . הרופא שניתח אותי אמר שאין מה לעשות עם זה ושאצטרך לחיות עם זה. הייתי רוצה לדעת האם ניתן להסיר את הצלקת בעזרת ניתוח או האם יש עוד דרכי טיפול אחרים שעדיין לא ניסיתי. תודה מראש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית