לאחר ניתוח גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/12/2014 | 23:28 | מאת: שמואל

שלום עברתי לפני שלושה ימים ניתוח גניקומסטיה. הייתי במצב קל מאוד עם מבנה אתלטי. הניתוח שעברתי הוא ניתוח שני, עברתי ראשון בגיל 17. אני כרגע לאחר הניתוח, אין עליי חגורת לחץ מיוחדת אלא תחבושת אלסטית שכזו שלוחצת על החזה לא הכי מקובעת זזה למטה-למעלה איך שבא לה. א' מתי אפשר לחזור להתאמן בחד'כ? ב' אני טס לחול עוד חודש, האם יש מגבלה להיחשף לשמש? , יש לומר שהצלקות נעשו בצידי החזה. תודה תודה תודה

14/12/2014 | 13:31 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לפי התיאור, ככל הנראה השלימו את הניתוח הראשון בשאיבת שומן מתקנת. אם כך ככל הנראה תוכל להמשיך בכל פעילות לאחר כחודש, בכל מקרה יש לשאול לדעתו של הרופא המנתח.

15/12/2014 | 15:51 | מאת: שמואל

אשמח אם תסביר לי לוגית איך ע''פ התיאור הבנת שמה שהתבצע זה שאיבת שומן ולא כריתת החלק הקשיח. כיוון שלפני הניתוח הרגשתי חלק קשיח, ועתה במישוש עדיין הנני מרגיש אותו, אך השד באמת נראה יותר שטוח. תודה תודה.

28/12/2014 | 18:48 | מאת: לוריס

1. במקרה של אוזן קטנה מאד הממוקמת במיקום נמוך בראש ובעלת צורה שאינה רגילה, האם קיימת אופציה להרים את האוזן ולעצב אותה בגודל ובצורה נורמליים? 2. במקרה של גרון בולט, ולא רק הגרגרת אלא מכל אזור הגרון בולט צינור כלפי חוץ, האם קיימת אפשר להוריד את הבליטה של כל הגרון? תודה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית