הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

23/11/2014 | 22:45 | מאת: ישראלה

שלום, עשיתי הגדלת חזה לפני כשבוע והרופר המטפל החליט על דעת עצמו שהוא שם את שתל מעל השריר ולא מתחת. ביעוץ הראשוני אני הבאתי לידיעתו כי ברצוני לעשות מתחת לשריר,אך ביום הניתוח מרוב לחץ שחכתי להזכיר לו והוא לא שאל אותי. האם זה קריטי ועליי לבקש ניתוח חוזר? מהם הסיכונים הכרוכים בניתוח חוזר? האם האחריות מוטלת עלי או עליו?

02/12/2014 | 08:57 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מציע שתבררי עם הרופא המנתח. עם אומנם סיכמתם להניח את השתלים מתחת לשריר, יתכן והיו שקולים רפואיים אנטומיים ששינו את החלטתו. במידה ותוצאה טובה לא הייתי משנה את מקום השתלים. בכ50% מהניתוחים השתל מוכנס מתחת לרקמת השד, במידה וקיימת מספיק רקמת שד ושומן.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית