חתך במצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/11/2014 | 09:00 | מאת: אורית

בתי נפגצעה ולה חתך במצח של 2.5 ס"מ, עברה תפרים שהוצאו לפני כחודש . שבוע לאחר הוצאת התפרים התחלתי למרוח לה ג'ל קלוקוט. הצלקת נראית כסריטה ושטוחה עם טיפה עומק. 1. האם העומק כתוצאה משימוש ג'ל הקלוקוט. 2. האם כדאי להמשיך במריחת הג'ל. 3. מהו הסיכוי שהעומק ישאר לכל החיים..בתי בגיל שנתיים. אודה לתשובתכם. בברכה, אורית

18/11/2014 | 09:18 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

עומק הצלקת לא נוצר מהשימוש בקלוקוט. השריטה השטוחה עם העומק, כפי שתארת אותה היא רקמת הצלקת. משחת הקלוקוט נועדה להפחית אדמומיות ונפיחות הצלקת, כך שלפי תאורך, אפשר להפסיק בה את השימוש קשה לומר כיצד תשתנה עוד הצלקת בעתיד. צלקות נוטות להיטשטש עם הזמן, אך רקמת הצלקת לא תעלם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית