חתך במצח פעוטה בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/10/2014 | 07:41 | מאת: אורנה

שלום רב, לפני כשבועיים בתי נפלה על מסילה של חלון יציאה למרפסת ופתחה המצח. הפתח באורך כ- 3 ס"מ ובוצעו 7 תפרים ע"י פלסטיקאי בעין כרם. לפני כשבוע הוצאו התפרים והפתח נראה כסריטה עם טיפטיפונת עומק. השבת בדיוק לאחר כשבועיים התחלתי למרוח קלוקוט וזאת לאחר שרופא המשפחה המליץ למרוח משחה אניטביוטית לעוד שבוע לאחר הוצאת התפרים. שאלות: 1. האם אחרי מריחת קלוקוט ולאחר שמתייבש ניתן לשים פלסטר? 2. רופא המשפחה אמר שנעשו תפרים יפים וטובים. הצלקת נראית כסריטה אדומה עם טיפה עומק. האם העומק יתמלא והצבע יהיה כצבע העור? 3. לאחר כמה זמן אני אמורה לראות שיפור? כאמא מודאגת מאוד וחוששת. אודה לתשובתך מאוד. בברכה חמה, אורנה

28/10/2014 | 07:21 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

כל פצע נרפא לפי תכונות הרקמה ,ונקבעות גנטית. אין צורך בפלסטר על קלוקוט, ובמידה ואין סמנים להצטלקות יתר, גם אין צורך בשימוש בה. תהליך ההחלמה נמשך מספר חודשים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית