ניתוח הסרת ליפומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/10/2014 | 14:32 | מאת: יותם

שלום רב אתמול 20.10.2014 ביצעתי ניתוח להסרת נגע זעיר בחזה השמאלי שלי- ליפומה בגודל של כ2-3 ס"מ הוצא בהצלחה. נאמר לי שצפויים לי כאבים ורצוי לקחת כדור נגד כאבים בין כל 4 ל 6 שעות. המצב הוא כזה שלא כואב לי כלל.. האם מצב זה תקין? האם כל בנאדם מגיב אחרת לניתוח מסוג שכזה.. אני יודע שזה נשמע תקין אך רציתי רק להיות בטוח כיצד זה ייתכן שאיני חש כאב ולקחתי רק אתמול בערב שלאחר הניתוח כדור אחד וזהו. תודה רבה .

24/10/2014 | 06:51 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בד"כ מרבית המטופלים ,לאחר כריתה של נגע קטן, לא נזקקים למשככי כאבים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית