אוסטאומה במצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/10/2014 | 12:04 | מאת: דלי

שלום. מזה שנים יש לי אוסטאומה במצח.אני מרגישה כי מתחילה עוד אחת בסמוך לגבה. התייעצתי עם נוירוכירורג שהציע פתיחה רחבה של המצח מקו השיער על מנת להגיע ולראות הכל.אך לחילופין כירורג פלסטי הציע רק הסרה של האוסטאומה הבולטת דרך חתך במצח בנקודת האוסטאומה. איך בדרך כלל מסירים אןסטאומה בחתך במצח או דרך חתך בראש )כדי שלא ישאיר צלקת במצח(. האם בדרך כלל זו צלקת במצח נעלמת עם הזמן?כי אחרת מה הטעם לפתרון אסטתי של בעיה ויצירת בעיה אסתטית אחרת.. תודה

19/10/2014 | 07:26 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה והניתוח יתבצע ע"י חתך מעל הבליטה הגרמית, תוותר צלקת שאיכותה תקבע בעיקר ע"י תכונות רפוי הפצע של גופך. ניתן להסתיר את הצלקת במידה והחתך מבוצע דרך האזור המשוער.

14/11/2015 | 17:15 | מאת: רונית

שלום רב, יש לי גם אוסטאומה במצח ורציתי לשאול אותך אם ביצעת את הניתוח. אשמח לקבלת המייל שלך בבקשה. רונית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית