חתך במצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/10/2014 | 14:43 | מאת: בן

שלום דר מאייר, בני בן השנתיים נפל וקיבל חתל של כ- 1-1.5 ס"מ במצח ימין. עשו לו הדבקה, והוא גירד את הפצע לאחר 3 ימים של ההדבקה. האם צריכים לחזור לטיפול אצל רופא במקרה כזה ? ( גירד מתוך שינה את החלק העליון של ההגלדה של הפצע .. מה אתה ממליץ כשיטת טיפול הכי אפקטיבית על מנת לצמצם ככל הניתן את הצלקת העתידית? האם יש משחות שאתה ממליץ מעבר ללא לחשוף אותו לשמש ולשים מקדם הגנה גבוה בתודה מראש,

15/10/2014 | 06:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ושולי הפצע מרוחקים ,לקבלת צלקת מיטבית יש להדק את שולי הפצע מחדש. ולא, הייתי ממתין להחלמה מלאה של הפצע ומטפל בצלקת, במידה ותפריע, בגיל מאוחר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית