סנטר כפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/10/2014 | 19:48 | מאת: מעיין

שלום רב ביתי בת 17 ומאז שהיתה ילדה קטנה יש לה מבנה פנים של סנטר כפול כמו לאביה ולסבתה. היא לא רזה אבל רחוקה מלהיות שמנה.המשקל שלה תקין לגובה וזו באמת לא הבעיה, רואים שזה תורשתי מאביה וסבתה..הבעיה היא שזה כל כך מציק לה ומפריע לה ואני רואה שהיא סובלת מזה במיוחד בשנות העשרב שלה. האם יש פתרון? מה אפשר לעשות? רק ניתוח? אני מבינה אותה ורואה את הבעיה אבל כמובן מנסה להגיד שלא צריך להתייחס... מודה לך על התשובה.

15/10/2014 | 05:56 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה וקיימת הצטברות של רקמה שומנית עודפת באזור הסנטר ,ניתן לסלק זאת בעזרת שאיבת שומן.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית