סימנים כהים מתחת לעיניים וסחוס תחתון לא סימטרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/10/2014 | 11:58 | מאת: אודי

שלום דוקטור. עברתי ניתוח אף לפני כשלושה שבועות ויש לי שתי שאלות: 1.תוך כמה זמן אחרוים להעלם הסימנים הכהים מתחת לעיניים? 2.צד ימין של הסחוס התחתון תקין, אך צד שמאל נופל למטה. האם זוהי נפיחות שלאחר הניתוח או שמא טעות בייישר הסחוס במהלך הניתוח? ואם זוהי נפיחות, תוך כמה זמן זה אמרו לעבור, כי זה משווה מראה לא סימטרי לאף.

15/10/2014 | 05:54 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הסימנים מתחת לעניים, במידה ונוצרו משטפי דם בעקבות הניתוח, חולפים תוך מספר שבועות. התוצאה של ניתוח אף נבחנת לאחר מספר חודשים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית