חזה טובולרי לאחר הגדלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/09/2014 | 12:14 | מאת: ענבר

שלום, לפני כשבוע עברתי הגדלת חזה אצל אחד הפלסטיקאים הטובים בארץ. לפני הניתוח אובחנתי כבעלת מבנה טבולרי, הוחלט לשים לי 280 חתך מתחת לקפל השד. התוצאה מזעזעת, החזה שפיצי מאוד, הפטמות נמצאות בחלק תחתון מידי של השד, בנוסף השד קטן מאוד ובקושי מורגש שינוי. אני מאוד מאוכזבת.. ומתביישת לצאת מהבית הרי אני לא יכולה ללבוש חזייה עם ריפוד כרגע. ורואים את השפיציות מבעד לחולצה.. האם לפי דעתך הצורה צפויה להשתנות ברמה של שינוי מחזה שפיצי לעגול?? אני יודעת שאומרים שיש להמתין מספר חודשים.. אך זה לא הגיוני שהחזה עשוי להשתנות במידה ככ ניכרת... החלום שלי התנפץ.

21/09/2014 | 08:55 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

יש להמתין מספר חודשים לפני שפיטת התוצאה. במידה ויוחלט שהתוצאה איננה משביעת רצון יש להיבדק ,לבחון את הממצאים ולנסות להתאים פתרון.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית