צלקת בקרקפת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/09/2014 | 14:50 | מאת: אושרת

שלום בני בן השנתיים נכווה בראש ממים רותחים כשהיה בן 9 חודשים לא נשאר זכר לכוויה בראש חוץ מצלקת אחת בקרקפת שלא צומחות בה שערות וזה לא נראה אסתטי פניתי לרופא עור והוא הפנה אותי לרופא כירוג פלסטי אני מעוניינת לדעת האם ישנו פתרון למצב והאם אפשר לטפל בצלקת אודה לתשלובתך המהירה אושרת

21/09/2014 | 08:48 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

המידה והצלקת רחבה ,חסרת שיער ,כתוצאה מהכוויה, במידה ויגדל והצלקת תפריע, כורתים אותה, ומקרבים את שולי המתלים הצדדיים הנושאים שיער.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית