רקמת שומן בשדיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/09/2014 | 18:06 | מאת: רון

שלום ד"ר, עקב חשד לגינקומסטיה קלה, הופנתי למספר בדיקות, הורמנליות ואף אולטראסאונד אשר הוכיחו שהבעיה אינה רקמת שד אלא רקמת שומן. רציתי לדעת מה ההתייחסות הרפואית לרקמת שומן בחזה, והאם זה הפיך עם פעילות גופנית והורדת אחוזי השומן בגוף. תודה, רון

14/09/2014 | 09:46 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

גניקומסטיה היא תופעה של הצטברות רקמה עודפת בשדיים אצל גברים. היא יכולה להיות מורכבת מרקמת שד ושומן ביחסים משתנים. במידה ואתה עודף במשקל ותרד למשקל תקין, וקיימים מספיק קולטנים על דופן תאי השומן בשדיים, יתכן ולאחר הרזיה נפח השד יקטן. במידה והשדיים יישארו בנפח מוגדל והדבר יפריע אסתטית, הפתרון יהיה כירורגי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית