קיצור הרווח שבין האף לשפה העליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/09/2014 | 15:52 | מאת: פלוני

שלום, ברצוני לקצר את הרווח שבין האף לשפה העליונה בפני, ולאחר חיפוש באינטרנט מצאתי כי הניתוח אשר נותן את תוצאות אלו הוא הרמת השפה העליונה, הבעיה היא כי אצלי השפתיים אינן דקות ואיני רוצה להרים את השפה העליונה מחשש לקבלת מראה מוזר בעקבות שפה עליונה בולטת מדי (מראה בעייתי ביותר בעקבות היותי זכר), לכן השאלה שלי היא האם ניתן לבצע הליך ניתוחי הנותן את התוצאה הרצויה ללא הבלטת השפה העליונה? תודה רבה ומצטער על ההודעה הארוכה.

10/09/2014 | 06:52 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ניתן.ע"י כריתת עור בין אזור הנחיריים והשפה. אלא שהפעולה משאירה צלקת, ולכן מבצעים זאת רק במקרים של מרווח מוגדל משמעותית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית