גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/08/2014 | 17:27 | מאת: עידן

שלום,אני בן 20 ולפני כחודש עברתי ניתוח גניקומסטיה, בדרגה 3,כרתו לי את ריקמת השד,שאבו לי שומן, תחילה הייתי מאוד מרוצה,אך עם הזמן החלה נפילה בצד אחד של החזה, וזה הגיע למצב שזה נופל בדיוק כמו קודם,רק שהוא מרוקן עשיתי זאת דרך רופא פרטי וזה עלה לי 15,000 שקלים. אני חושב שאני אהיה חייב לעבור גם מתיחה של העור בשביל שהחזה שלי יהפוך לנורמאלי. השאלה היא אם הרופא ידרוש ממני כסף על זה?

17/08/2014 | 08:15 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

כריתת עור נדרשת רק בחלק מהמטופלים .בד"כ מסכמים לפני הניתוח את אפשריות שיכולות להתהוות כתוצאה מהניתוח, והפתרונות בהתאם, כולל עלויות נלוות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית