טאץ אפ לבוטוקס חודש אחרי זריקה ראשונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

03/08/2014 | 01:34 | מאת: ננה

שלום רב לדוקטור אני מעוניינת לעשות בוטוקס בימים הקרובים אולם לא אוכל להגיע בתוך שבועיים מן הזריקה הראשונה לביקורת והוספה נדרשת האם זה בסדר אחרי כחודש?יש האומרים שאם התוספת לא נעשית תוך שבועיים הגוף מייצר נוגדנים ואז לא אפטיבי. הדעות חלוקות. והייתי מבקשת את תשובתך המקצועית. האם כחודש לאחר הזריקה הראשונה אפשר להוסיף במקום הטאץ אפ המקובל אחרי שבועיים? עשיתי בוטוקס בעבר במצח היה מוצלח. פשוט מרגישה שצריכה אבל בגלל המצב לא יצא לי ובכל זאת רוצה לפני נסיעה לחול ואוכל לבוא לביקורת\ תוספת.השלמה אם נדרשת רק לאחר כחודש. תודה רבה

10/08/2014 | 08:52 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אין בעיה עם ההשלמה מתבצעת גם לאחר חודש. יש להביא בחשבון שפעילות הבוטוקס נמשכת בין 3-4 חודשים.

11/08/2014 | 00:00 | מאת: ננה

תודה על תשובתך. מדוע עליי לקחת בחשבון כדבריך שפעילות הבוטוקס נמשכת בין 3-4 חודשים?האם השלמה כחודש אחרי הזריקה הראשונה מאריכה את חיי ה"מצח" של הבוטוקס? עשיתי בוטוקס בעבר וה"חזיק לי אף למעלה מ6 חדשים. האם אורך "חיי הבוטוקס" במצח.עיניים קשורים לכמות המוזרקת לטריותו של החומר ואו לאינדיווידואל שאליה מוזרק החומר? תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית