ניתוח גניקומסטיה בצבא

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

03/08/2014 | 12:10 | מאת: רועי

שלום, אני חייל לוחם בן 20 ומאז שאני זוכר את עצמי אני סובל ממה שנראה כמו גניקומסטיה. הבנתי שפתרון לבעיה זה ביצוע ניתוח פלסטי, אבל בגלל שאני נמצא בבית רק פעם ב.. וגם בגלל המחיר היקר הדבר בעייתי לי. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעבור את הניתוח דרך הצבא, דרך הפניה מרופא צבאי למרפאה שעובדת עם הצבא ובמימון של הצבא? אם כן, כיצד זה נעשה? ואם לא, האם קיים פתרון אחר? תודה מראש.

10/08/2014 | 08:55 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לדעתי ,גניקומסטיה נחשבת כבעיה אסתטית ולא רפואית ולכן הן הצבא והן המערכות הציבוריות לא ממנות את הטיפול. בכל מקרה ,התייעץ גם ברופא הצבאי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית