שאיבת שומן בירכיים ועוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/07/2014 | 22:08 | מאת: יולי

דר מאייר שלום, בעקבות ירידה משמעותית במשקל (35 קג) נוצרה לי בעיה באזור הירכיים הפנימיות בעיקר. העור ניראה רפוי, צילוליט עמוק ונפול מראה של שיפולי עור. האם ניתן לטפל עי שאיבת שומן ומתיחת כל העור הזה? חשוב לציין שאני לא עשיתי ספורט לחיזוק ועיצוב השרירים וברור לי שזו אחת הסיבות לכך שזה ניראה כל כך רע, אם אמשיך באורך חיים לא ספורטיבי במיוחד האם ניתוח יעזר (אני 9 נקג מעל המשקל הרצוי אבל שומרת עליו כבר 4 שנים ללא עליות). אודה לתשובה יולי

27/07/2014 | 07:31 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בד"כ יש לשלב שאיבת שומן עם ניתוח לכריתת עודפי שומן ועור. ניתוח מתיחת ירכיים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית