שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/06/2014 | 22:12 | מאת: גילה

עשיתי שאיבת שומן לפני קרוב לחצי שנה ביריכיים ונשאר לי קצת שומן ועור עודף באזור, המנתח שאצלו עשיתי הציע לי לעשות תיקון באמצעות אולטראסאונד שאמור להדק את העור ושאיבה קטנה של השומן שנשאר....השאלה שלי היא האם האולטראסאונד באמת מותח את העור בצורה משמעותית שנראית לעין כי על פי מה שקראתי בפורומין זה טיפול שצריך להעשות מספר פעמים ופחות יעיל באזור היריכיים. תודה.

02/07/2014 | 08:54 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הטפולים למצוק העור, הן באנרגית אור או באנרגית קול,מוגבלים בתוצאה. הטיפולים רב פעמיים, והשפעתם תלויה באיכות העור והעודפים הקיימים.

22/07/2014 | 21:15 | מאת: מאי

אצל מי עשית? אז אפשר לומר שאת לא מרוצה? אני בדיוק בלבטים אצל מי לעשות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית