צלקת אדומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/07/2014 | 22:11 | מאת: שיפרה

מה אפשר לעשות עם צלקת מהסרה של נקודת חן (לאחר חמישה חודשים) שעדיין מאוד אדומה והמצב לא משתפר? זה לא נראה כאילו המצב השתפר או הולך להשתפר.. יש לציין שהיא שקועה מעט..ולא לא מדברת על הפיתרון של לחכות שנה ולראות מה קורה, היא נמצאת באמצע הפנים והדבר מפריע לי מאוד, אפילו אם יש שיטות להפחתת האודם(משחות לא עזרו)

20/07/2014 | 09:28 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ניתן להזריק סטרואידים בכמות קטנה. התייעצי בכירורג פלסטי. ישנם רופאי עור שמשתמשים באנרגית אור לשיפור הצלקות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית