ביופסה מקרקפת בזליומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/07/2014 | 13:12 | מאת: אושר

נמצא כי יש בנגע באמצע הראש בזליומה שיש לעשות לה כריתה מלאה. לצערי הרופא בקופה לא נידב אינפורמציה. ואני אובדת עצמות למי לפנות לקבל הסבר באנגלית נרשם - BASAL CELL CARCUNIMA UNSPECIFIED AT THE LEVEL OF SCALP/ אני לא יודעת לאיזה רופא לפנות מה השיטה הטובה ביותר? אנא עזרתך.

13/07/2014 | 10:43 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה והנגע קטן יחסית ניתן לכרות אותו בתוך לקיחת שוליים שנראים תקינים וברוב המקרים תחזור תשובה שהנגע הוצא בשלמות. במידה והנגע גדול וסגירת הפצע עלולה להתבצע ע"י מתלה או השתלת עור, ממליץ לבצע את הרחקת הנגע בשיטת מוס, בה תוך כדי הניתוח מוודאים שהשוליים והקרקעית חופשיים מגידול, לפני שמבצעים את פעולת השיתזור,

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית