טשטוש צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/07/2014 | 09:33 | מאת: שירן

האם יש דרך לדפר צלקת שנוצרה מהסרת נקודת חן בצריבה?כרגע המקום אדום ומעט שקוע..האם מומלץ לטפל כבר מעכישו( ארבעה חודשים אחרי ההסרה) בצלקת כדי שתוכל להשתפר אף יותר באמצעות טיפולים כמו לייזר וכו? והאם יכול להיות שאחרי הרבה זמן היא תהיה יותר קטנה מוטשטשת ולא בולטת לעין כמו עכשיו, או שהעומק הקטן שלה ורוחבה יישארו ואין טיפול לכך? והאם באמת עדיף כבר לטפל מעכשיו ולא לחכות.שיפור צלקת תודה מראש.

13/07/2014 | 10:35 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

זמן ההבשלה של רקמת הצלקת בין 6-12 חודשים. ולא תמיד תכשירים או הפעלה של אנרגית אור יביאו לקבלת תוצאה טובה יותר, התייעצי בכירורג פלסטי או רופא עור שימליץ לך לאחר בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית