הרדמה בניתוח אף/הצמדת אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/07/2014 | 20:01 | מאת: אורי

שלום, יש לי בעיה מסוימת עם מחטים/אינפוזיות... האם ההרדמה בניתוחים הפלסטיים שציינתי יכולה להיות בעזרת גז? ובכלל בכל התהליך עד כמה שכיח השימוש במחטים(בזמן שהמנותח בהכרה)? תודה.

09/07/2014 | 09:33 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אני אישית מעדיף לבצע את הניתוחים הנ"ל בהרדמה כללית. מבחינה רפואית הבקרה על בריאותך טובה יותר, ונמנעים החרדות והכאבים במהלך הניתוח.

09/07/2014 | 09:38 | מאת: אורי

הבנתי, תודה רבה! רציתי לשאול האם ההרדמה הכללית מתבצעת על ידי גז, או שמא בהזרקה/אינפוזיה. האם ניתן להימנע מאינפוזיה במהלך כל התהליך?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית