האם אפשר לתקן את החזה שלי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/07/2014 | 15:17 | מאת: מיואשת

מצורפת תמונה עברתי כ4 ניתוחים מתקנים אצל אותו מנתח התחלתי עם שתל ג'ל סיליקון מעל השריר והמנתח עשה אותו מתחת לשריר, עכשיו שד אחד פשוט לא נופל ואין לו צורה של חזה, הוא קטן יותר מהשני ויש לי קפלים מאוד בולטים בצד של המחשוף. אני תוהה אם אפשר לתקן את עניין הקפלים ולתת לו צורה קצת נפולה וטיבעית יותר? חשבתי לשים שתל קצת גדול יותר מאשר בשד השמאלי, האם זה יפתור את הבעיה? יש לציין שבאותו שד כאשר השתלים היו ממוקמים מעל השריר הקפלים לא היו קיימים באיזור המחשוף אבל כן בחלק העליון מעל הפטמה.ך http://ei.realself.com/full/8f1c91f465b5a748ca4693d50fbf5960/1/1/2/userimage-459248.jpg

06/07/2014 | 09:42 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא ניתן לקבל חוות דעת פרטנית ללא בדיקה. מציע שתפני לכירורג פלסטי לקבלת חוות דעת שניה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית