צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

03/07/2014 | 02:23 | מאת: דנה

צלקת שנשארת מהסרה של נקודת חן יכולה להשתזף? או שהמקום לעולם לא ישתזף יחד עם שאר העור ותמיד ישאר סימן לבן שלא משתזף?

03/07/2014 | 22:28 | מאת: דנה

http://www.siz.co.il/my.php?i=n1t1maydytey.jpg כרגע יש מעט שקע, עברו רק חודשיים(כמו גבהונת קטנה, לא עמוק מדי פשוט מעט שקוע) והצלקת עוד אדומה כך שעוד אינני יודעת מה צבעה ואני מפחדת שתהפוך לצלקת לבנה שלעולם לא תוכל להשתזף יחד עם שאר העור..ברור שאי אפשר לדעת לפי תמונה אבל לפחות בערך לפי מה שכן רואים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית